Dé plek voor Samen Ondernemen in Rhenen

Welkom bij HUB-Rhenen. Meer zichtbaarheid voor Zelfstandige Professionals  (ZP'ers) ......  elkaar ontmoeten, inspiratie op te doen, samen te creëren .... of aansluiting vinden bij een Broodfonds..... of zelfs een inspirerende ontmoetingsplek in het centrum van Rhenen? Dit is wat we voor ogen hebben met HUB-Rhenen

HUB is geen afkorting. Het is het Engelse woord HUB dat naaf of as betekent. Het verbindende centrum, het knooppunt dat de spaken bijeenhoudt zodat het wiel kan rollen. Symbool voor communicatie, voor samengebonden krachten die veel meer zijn dan de som der delen. 

Meedoen?

Wil je een gratis vermelding op onze site, een uitgebreide vermelding waarmee je de HUB- initiatieven steunt, of het initiatief ondersteunen als Partner neem dan contact met ons op.

   

Partners

We zijn trots op onze partners. Partners maken een link tussen ZP'ers en andere ondernemers en hebben wellicht baat bij de aanwezigheid van creatieve, innovatieve ZP'ers, inspirerende vergaderruimte of andere diensten van HUB Rhenen. Wil je ook partner worden, vraag naar de mogelijkheden.

Ontstaan

Het zaadje voor HUB Rhenen is geplant op 12 oktober 2017 met een brainstorm sessie in het Huis van de Gemeente aan zo'n 40 Zelfstandig Professionals (ZP'ers) met Hedy van der Poel en Ed van Zoolingen. We ontdekten dat het groeiend aantal ZP'ers in Rhenen nog niet in beeld was, dat moest anders! In steden vind je vaak co-werkplekken. Ook in Rhenen hebben ZP'ers en anderen behoefte aan een ontmoetingsplek voor Ondernemen. De ideeën over een Rhenens Broodfonds, een netwerk van zelfstandige professionals en een co-werkplek (HUB) zijn door ondernemers en de Gemeente Rhenen met enthousiasme ontvangen.

Het Rhenens Broodfonds is inmiddels opgericht, het ZP-netwerk is groeiende en het plan voor een samenwerkingsplek in het Centrum van Rhenen is inmiddels uitgegroeid tot een breder plan en wordt geconcretiseerd. Op deze site kun je de ontwikkelingen volgen en ZP'ers uit onze Gemeente vinden. We hopen in de nabije toekomst zoveel mogelijk ondernemers (van hun zolderkamer) naar onze bruisende co-werkplek te trekken.