Ed van Zoolingen

 

Wat doe je?
Ik ben vooral een creatief denker, een verbinder en een enthousiasmeerder. Ik heb meerdere specialisaties: IT- Test Consultant / Manager, waarbij ik software functioneel test. UX-tester, waarbij ik onderzoek of de software door echte klanten op een gemakkelijke manier gebruikt kan worden. AV specialist, waarbij ik concepten bedenk en uitvoer om video op een effectieve manier online in te zetten om een boodschap of emotie helder over te brengen. Daarnaast ben ik bezig met apps die op een leuke manier informatie presenteren aan gebruikers.

Waarom als ZP’er?
Ik ben zelfstandig ondernemer omdat ik van waarde wil zijn. Van waarde voor de producten waaraan ik meewerk, van waarde voor mijn opdrachtgevers en van waarde voor de wereld waarin ik leef. Ik heb het idee dat mijn kwaliteiten beter tot hun recht komen als ZP’er en dat ik dan sneller groei en meer leer zowel in de breedte als in de diepte, wat weer van waarde is voor mijn opdrachtgever.

Wat maakt jou uniek in je vak?
Ik leg gemakkelijk verbinding tussen het creatieve, analytische en sociale. Hierdoor denk ik als vanzelfsprekend buiten kaders waardoor ik regelmatig problemen herken die anderen over het hoofd zien, en waardoor ik met vernieuwende oplossingen kan komen.