Joost Blaas

 

Hoe zorg je voor de perfecte match tussen opdrachtgever en talent? Met die vraag in het achterhoofd besloten arbeidsbemiddelaar Joost Blaas en Kamphorst Personeelsdiensten om vanaf dit jaar hun krachten te bundelen op het gebied van Interim en Executive Search. Dat doen zij onder de naam Blaas & Kamphorst.

Bij Blaas & Kamphorst kunnen klanten voortaan gebruikmaken van het enorme netwerk en de backoffice van Kamphorst én profiteren van de ervaring en bevlogen aanpak van Joost Blaas op het gebied van Interim en Executive Search. Door het samengaan kan hij zich nu puur richten op waarin hij al sinds 1998 het best is; het op een persoonlijke en betrokken manier vinden van de juiste topkandidaten voor bedrijven en organisaties.

Of u nu zelf professional bent, of vanuit een onderneming op zoek bent naar de juiste kandidaat, Blaas & Kamphorst is voor u dé partner om de perfecte arbeidsrelatie te vinden.

Bent u op zoek bent naar de juiste persoon om, al dan niet tijdelijk, een belangrijke functie binnen uw bedrijf of organisatie te vervullen? Dan kunt u als opdrachtgever terecht bij Blaas & Kamphorst. Wij brengen u in contact met precies de juiste high potentials. Kandidaten die voor uw bedrijfsvoering van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ook voor functieprofielen die (zeer) moeilijk invulbaar zijn, kunt u een beroep op ons doen. Wij zoeken en vinden voor u specifiek talent in de sectoren HRM, Finance, Marketing & Communicatie, Sales en Logistiek. Succes gegarandeerd!