Blog

Glasvezel actie

HUB Rhenen / Stichting ‘t Brandtweer doet mee aan de clubactie van DELTA Fiber Netwerk omdat we ervan overtuigd zijn dat glasvezel de toekomst is. Voor thuiswerken is glasvezel een must, zeker nu we veel Teamen en Zoomen. Meld je aan via onze links voor kortingen.

Stichting ’t Brandtweer heeft zoals je waarschijnlijk wel weet een prachtig plan voor de oude brandweerkazerne in de binnenstad van Rhenen. Het rijksmonument wordt een plek voor samen werken, leren, inspireren met werkplekken, vergaderruimte, kunst en meer. Ook daar willen we snel internet aanbieden.

Meld je voor 16 december aan via onze links

Je kunt meehelpen glasfiber te krijgen in de Gemeente Rhenen door je voor 16 december aan te melden voor aansluiting bij een van de 2 betrokken providers: DELTA of Caiway. Je verdient dan € 25 en bespaart € 650 aansluitkosten. Als je je voor 16 december aanmeldt, dan telt jouw aansluiting mee voor de 30% die gehaald moet worden. Als je je aanmeldt via een van de links van HUB Rhenen/Stichting ’t Brandtweer levert dat

ook € 50 voor stichting ‘t Brandtweer naast de € 25 die je zelf verdient. Meld je aan via een van onze links!

Link naar: DELTA

Link naar: Caiway

Heb je je via ons aangemeld, dan geeft stichting ’t Brandweer je ook nog eens een gratis drankje in de kazerne, na opening van onze verbouwde locatie en kun je ons snelle wifi uitproberen.

Wat je nog moet weten

Je gaat bij zowel Caiway als DELTA een contract aan voor één jaar (dat gaat natuurlijk pas in na aansluiten van uw abonnement; dat is ook het moment dat u pas gaat betalen voor het abonnement). In principe kan iedereen overstappen, je zult geen dubbele kosten hebben. Wel is het goed om te weten dat nadat je getekend hebt voor een overstap waarschijnlijk je huidige provider met aanbiedingen kan komen. Als je op dat moment ingaat op een schijnbaar goedkope actie zit je daar 1 of 2 jaar aan vast en zal je wel dubbele kosten moeten betalen.

Dit is de  informatie van Deltafiber:

Er zijn momenteel plannen voor glasvezel in Rhenen, Elst en Achterberg. Als vóór 16 december 30% van alle huishoudens zich aanmeldt zal er glasvezel komen. Een mooie aanwinst voor ons gebied, laten we met zijn allen zorgen dat we dat gaan behalen!

Voordelen van glasvezel

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor glasvezel? Daar hebben we wel een aantal redenen voor!

  • Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!
  • Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!
  • Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting – jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.
  • Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!
  • Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.
  • Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.
  • Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

Hoe krijg ik glasvezel?

Om glasvezel te krijgen in je huis dien je een jaarabonnement af te sluiten bij één van de providers. En als je nu kiest voor glasvezel telt jouw aansluiting mee voor de 30% én bespaar je € 650 aansluitkosten (deze worden in rekening gebracht wanneer je na de vraagbundeling aansluit). Je gaat bij zowel Caiway als DELTA een contract aan voor één jaar (dat gaat natuurlijk pas in na aansluiten van uw abonnement; dat is ook het moment dat u pas gaat betalen voor het abonnement).

Voorwaarden:

Natuurlijk moet wel het percentage van 30% van de vraagbundeling behaald worden. Dus vraag ook jouw buren, vrienden, kennissen in deze plaatsen om zich aan te melden via onze stichting!

Ga voor glasvezel via stichting ‘tBrandtweer! Hoe meer aanmeldingen, hoe meer inkomsten, hoe meer mooie dingen we hiervoor kunnen doen voor Rhenen!

Welke providers leveren stichting ‘tBrandtweer geld op?

DELTA en Caiway doen mee met onze speciale verenigingsactie. In een notendop stellen we beide providers voor:

DELTA

Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere dag jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het FLEXpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf € 45.00 (150 Mbps).

DELTA bestellen: bestel op deze link:

Link naar DELTA

 

Caiway

Razendnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. U krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! U kunt kiezen uit:

Alleen internet:
250 Mbps voor € 43.95 (1e 6 mnd € 9.95)
1 gbits voor € 64.95 (1e 6 mnd € 9.95)

Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)
Voordelig: 100 Mpbs voor € 52 (1e 6 mnd € 9.95)
Slim: 400 Mpbs voor € 64 (1e 6 mnd € 9.95)
Voordelig: 1Gbits voor € 79 (1e 6 mnd € 9.95)

Caiway bestellen: bestel op deze link:

Link naar Caiway

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.