Hedy van der Poel

Ik ben Hedy, mijn kracht zit in verbinden, consultancy,  procesbegeleiding en co-creeren. Ik heb een achtergrond in ICT-, HR- en recruitment en daarnaast ervaring in diverse besturen en denkpanels.

Als oprichter van HUB-Rhenen, ben ik nu bezig een co-werk/ontmoetingsplek te realiseren, waar samen gewerkt, geleerd, geinspireerd kan worden. Een broedplek voor co-creaties, verbindingen, vernieuwing, bewustwording op allerlei gebied.

Daarnaast heb ik in Rhenen mijn praktijk in Rhenen in bewustwording: Holistische Massagetherapie.  Alles is verbonden met elkaar en ons lichaam geeft ons aan hoe het met ons gaat en is een ingang tot heling. Ik ben blij om een stuk mee te mogen lopen op het pad van anderen. Massagetherapie brengt ons in contact met onze kern, met wie we zijn.

Ik vind het prettig om samen te werken met anderen in een inspirerende omgeving om tot co-creaties te komen. In Rhenen bestond zo’n plek nog niet en ZP’ers waren niet zichtbaar. Zo kwamen de HUB-Rhenen op een organische manier tot stand in samenwerking met andere ZP’ers en Gemeente. Ik neem graag deel in projecten waarin ik mijn creativiteit, kwaliteiten en ervaringen kan combineren om mooie dingen te realiseren.