Blog

Rabobank Masterclasses startende ondernemers

De Rabobank geeft miniMasterclasses voor startende ondernemers over marketing, belastingen, ondernemingsplan, acquisitie…..

Als startende ondernemer komt er veel op je af. En ook als je al een tijdje gestart bent, zijn er vaak nog veel zaken waar je hulp bij nodig hebt. Er zijn kleine en grote hobbels die je moet nemen en je moet op zoek naar partijen die je daarbij kunnen helpen. De rabobank helpt startende ondernemers graag! Met kennis, een mooi netwerk en advies.

Onlangs heeft het kenniscentrum van de Rabobank onderzocht wat de grootste drempels zijn bij startende ondernemers. Aan de hand van die onderwerpen hebben we een 6-delige masterclass ontwikkeld die antwoord geven op al jouw vragen. Schrijf je daarom snel in. Je deelname is gratis! Het enige wat je nodig hebt is nieuwsgierigheid, een paar avonden tijd en een onbedwingbare drang om een sterke start te maken met je onderneming! De Rabobank biedt de volgende miniMasters aan:

Masterclass #1: Ondernemingsplan
Masterclass #2: Belastingen en fiscale zaken
Masterclass #3: Koude Acquisitie en LinkedIn
Masterclass #4: Hypotheek en pensioen
Masterclass #5: Met zelfvertrouwen ondernemen
Masterclass #6: Marketing en Social Media

Meer informatie over de miniMasters, de docenten, tijden en locatie is te vinden op de website van de Rabobank Vallei en Rijn: https://www.rabovr.nl/minimaster

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.